Wanger

 

Wanger KFT se află pe locul 1 pe plan mondial în vânzarea de blănuri de chinchilla. Majoritatea membrilor AGFCICR vând animale vii companiei Wanger care mai apoi le prelucrează pentru obţinerea blănii. Wanger semnează un contract de colaborare cu fiecare crescător şi oferă fiecărui crescător care respectă termenii contractului un bonus anual de 15% din valoarea animalelor predate.

 

Vizitați pagina partenerului

FurEurope

 

FurEurope este o asociaţie-umbrelă pentru toate asociaţiile naţionale de profil din Europa. FurEurope aduce împreună toţi actorii din domeniul blănii, de la crescători până la comercianţi, pentru o mai bună colaborare la nivel European. FurEurope este formată din membri din 22 de ţări europene, printre care şi AGFCICR care este membru activ FurEurope din 2010.

 

Vizitați pagina partenerului

Transilvania Furs

 

Transilvania Furs are ca obiect principal de activitate exportul de animale vii de chinchilla către partenerul nostru, Wanger KFT. Transilvania Furs realizează deasemenea importul de hrană şi accesorii special create pentru chinchilla, care ajung la crescători prin intermediul distribuitorilor. Transilvania Furs este sponsorul principal al AGFCICR, donând asociaţiei o parte semnificativă din profiturile obţinute de companie.

 

Vizitați pagina partenerului

TVS 5LA

 

TVS 5LA este compania responsabila de intermedierea exportului de blanuri dintre crescatorii asociatiei si partenerii din strainatate. Un total de 5 exporturi este organizat anual de catre TVS 5LA, ocazie cu care animalele si blanurile crescatorior sunt atent evaluate de catre partenerii din strainatate. TVS 5LA este de asemenea si sponsorul nostru oficial, contribuind cu aproape 50% din bugetul anual.

 

Vizitați pagina partenerului